Løsninger

Hvordan foregår samtalerne

Jeg har brug for at vide hvad dit mål er. Det kan være du ønsker et vægttab – eller en vægtøgning, at komme i gang med at motionere, at spise vegetarisk eller vegansk, eller måske er du ramt af kronisk sygdom og vil skåne helbredet gennem kosten.

For at følge dig godt på vej, er det ofte nødvendigt at vi ses flere gange. Jeg vil fastholde dig i den livsstilsændring, du har sat dig for at ville ændre. På den måde investerer du ikke din tålmodighed og energi forgæves. Inden vi går i gang med kostvejledningen, har jeg fået en forståelse for, hvad du ønsker at opnå, jeg har vejledt dig om det er realistisk – eller værd at gå efter, og når der er gået et par måneder, vil jeg blive ved at fastholde dig i din beslutning, så den til sidst er din nye livsstil.

Planen er derfor, at når vi starter kostvejledningen, vurderer, om du har brug for et enkelt råd eller to – hvor du kan nøjes med en enkelt time – eller du har større udbytte af et forløb, hvor jeg har indbygget rabat i forløbet.

Pakkeforløb: Hvis du har brug for at ændre vaner og livsstil, har du størst udbytte af et forløb. Det har jeg sammensat sådan, at
1. vejledning varer ca. 1 time, hvor vi taler om dine kost og motionsvaner, og du fortæller mig hvad du gerne vil opnå.
2. varer ca. 45 min. Du får udleveret kostplan, som er baseret på 1. konsultation.
3. Opfølgning, varer ca. 30 min.
4. Afsluttende konsultation – varer ca. 30 min.

Klippekort-model:
Hvis du ønsker forløbet fortsætter, er der mulighed for, at købe et klippekort, hvor du får rabat.

Firmatilbud:
Kontakt mig, hvis I ønsker kostvejledning på arbejdspladsen, enkeltvis – eller i grupper.
Måske har I frokostordning, hvor de ansatte tager et par kilo på, når I starter på ordningen. Jeg kan tilbyde jer, at give et overblik over hvordan I forholder jer til tilbuddet, og  det  ellers fristende frokostmåltid indtages, så I holder vægten.

b2
Vores krop har godt af at bevæge sig. Men vi ved, at vores livsstil, eller arbejdsvilkår, kan resultere i, at vi ikke får gået mere end 2-3.000 skridt om dagen ud af de 10.000  vi egentlig burde. I det tilfælde, vil en gåtur på bare en halv time om dagen gøre underværker for dit helbred.
Nye undersøgelser bekræfter, at vi hverken behøver at løbe, gå i fitness eller løbe maraton, for at styrke vores helbred nævneværdigt. Derimod ser forskerne en stor forskel på tab af muskelmasse, og livslængde når der er tale om –  enten at sidde stille stort set hele dagen /og at bevæge sig i løbet af dagen, foruden at sørge for en rask tur hver dag på en halv time.

ernæring