Om Firmaet

Min tilgang til kostvejledning

Min sundhedsrådgivning er baseret på en uddannelse, som bygger på viden om ernæring og sundhed. Jeg har arbejdet med kostvejledning i en lægepraksis i 10 år, og har derfor bred erfaring med både kroniske sygdomme, som fx diabetes, såvel som højt kolesteroltal, eller vægttab.

Derfor kan jeg tage udgangspunkt i de ting du holder af at spise, og lægge lidt til – og trække lidt fra, der hvor det giver størst gavn for dig. Jeg sætter dine måltider i system, så du får en masse tilvalg af det du kan lide at spise, men samtidig bliver helt klar over, hvad du kan fravælge for at nå dit mål.

Min tilgang til kostvejledningen er baseret på de 10 kostråd. Et af kostrådene lyder, at vi bør spise 600 g frugt og grønt om dagen. Her kan du se, hvor meget 600 gram frugt og grønt rent faktisk fylder.

ernæring