Hvem er jeg

Min tilgang til kostvejledning

Min sundhedsrådgivning er baseret på en uddannelse, som bygger på viden om ernæring og sundhed. Jeg har arbejdet med kostvejledning i en lægepraksis i 10 år, og har derfor bred erfaring med både kroniske sygdomme, som fx diabetes, såvel som højt kolesteroltal, eller vægttab.

Derfor kan jeg tage udgangspunkt i de ting du holder af at spise, og lægge lidt til – og trække lidt fra, der hvor det giver størst gavn for dig. Jeg sætter dine måltider i system, så du får en masse tilvalg af det du kan lide at spise, men samtidig bliver helt klar over, hvad du kan fravælge for at nå dit mål.

Min tilgang til kostvejledningen er baseret på de 10 kostråd.

Udtalelser fra tidligere klienter:

”Merete hjalp mig til at kunne fungere i dagligdagen med de maveproblemer som jeg har.”

Merete hjalp os i familien til en kost omlægning, som vi stadig bruger og som vi udvikler med nyt hele tiden. Vi er begyndt at kunne lide mad igen, nu er det ikke bare noget som skal klares. Nu planlægger vi, og
snakker om ønsker og behov.”

”Merete troede først og fremmest på hvad jeg sagde. Jeg tror faktisk at jeg var så langt ude, så hvis hun havde stillet spørgsmål til rigtigheden i mine symptomer, så tror jeg at jeg var brudt sammen.”

“Super professionel rådgivning om kost” 👌

“Merete er empatisk, inspirerende og opmuntrende hele vejen gennem forløbet og yder meget mere end forventet.
Ud over rådgivningen om hvad der skal ind i munden, endte jeg også med et pænt vægttab” 👍

ernæring